Tekrar merhabalar Cemaat-i geze-gen... Tanıştığıma çoook memnun oldum diyeceğim ama daha önce tanışıyorduk sanki gözüm ısırıyor bir yerlerden hepinizi...
Yazdırılabilir Görünüm
Tekrar merhabalar Cemaat-i geze-gen... Tanıştığıma çoook memnun oldum diyeceğim ama daha önce tanışıyorduk sanki gözüm ısırıyor bir yerlerden hepinizi...
Hosgeldiniz
HoÅŸ Geldiniz
Hosgeldin Deniz
HoÅŸgeldiniz arkadaÅŸlar...
HoÅŸgeldiniz..., keyifli forumlar...
Herkese merhaba,
Daha önce tanıtmıştım kendimi ama bir daha tanıtmaktan zarar gelmez herhalde :)
Ben Cenk Eskitzi. İstanbul Halkalıda oturuyorum. Bir adet P38 sahibiyim, sağıyla soluyla uğraşmaktan gayet zevk alıyorum.
Organizasyonlarda da karşılaşırız umarım.
Saygılar...
HoÅŸgeldiniz.
Cenk hoÅŸgeldin tekrar gokarta gelsene adrenalin yapalim biraz.
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Teşekkür ederim Mert, bu akşam biraz zor, bir sonraki gokart ta varım o zaman bende :)
27 nisanda diÄŸer yaris takvimde yaziyor unutma
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
HoÅŸgeldin Cenk....
Cenk merhaba, hoÅŸgeldin...
ne güzel tam toparlanmış, neredeyse tüm dostları geze-gen catısında yeniden bir araya getirmiştik ki, site çöktü.
Aradığım arkadaşların bir kısmı beni engellemişsiniz, siteye giremiyorum diyorlar... ne yapacağız bilmiyorum...
Yeniden HoÅŸgeldin Cenk .
sende paylaşacak ne güzel konu ve fotograflar vardır şimdi:)
Tekrardan hoÅŸ buldum,
Payaşacak fotoğraf ve konular gerçekten çok :) şu anda P38 üzerinde köklü değişiklikler yapılıyor, bitmesini bekliyorum sonra bir konu açıp baştan sonra serüvenimi paylaşacağım elimden geldiğince.
Sanal ortamdan neredeyse herkesi tanısam da yüz yüze görüşmek pek nasip olmadı, umarım bir an önce yüz yüze de görüşür kaynaşırız.
Merhaba Cenk, hoÅŸ geldin.
P38 çooook sevdiğim bir araç, umarım yakın bir zamanda seninle tanışır ve aracını yakından görme şansına sahip olurum.
Merhaba ben Mustafa CANDAŞ. ERZURUM da yaşıyorum artık bende bir WJ besleyicisiyim.
Her zaman aklımda kalacağına midemde kasın derim. Ondan mütevelli buralarda çöpleniyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Mustafa merhaba, o ralarda kayak meysimine devam tabiki, bu arada meraktan soruyorum, bizi nasıl buldun ? yani geze-gen'i ?
hoşgeldiniz . ben de askerde acemilik aşkale topçu taburunda sonrasında kesikköprü tank taburunda yaptım..2004 aşkale depreminden hemen sonra gelmiştim. güzel günlerim geçti erzurumda. çarşıya çıkınca vahşi hayvanlar gibi yemek yerdim :) bizim dönemden sonra tank taburunu lağvettiler şimdi sanırım özel bir şirkete verilmiş orası..
Daha önce diğer siteden takip ediyordum o aralar bir alfa 156 m vardı zj almak için uğraşıyordum daha sonrada buradan takip ediyorum. Aracımı bir anda alınca da bende aranıza katılayım dedim...
Evet vakit buldukça tecrübesiz olarak tecrübe edinebilirim sizlerden...
Araç 2000 model 4.7 Liberty 260.000km de Yeşil. Yarın detaylı çeker koyarım siteye
Evet 2007 gibi sanırım Erzurum merkeze taşınmış geçen senede Kolordu ya bağlanmış duyduğum kadarıyla tam emin değilim.
Erzurum da bu sene kış yok gibi birşeydi soğuktu fakat kar yoktu
Kayak için biçilmiş kaftan Erzurum, pistler merkeze çok yakın.
Hepinize hoÅŸbulduk bu arada ...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...lütfen bu başlıkta kendinizi tanıtın..
Selamlar KerrtenkeleK Severler :)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba;
Ben Zeytinburnu'ndan Abdullah, Türk Telekom A.Ş. & TTNET A.Ş. ana bayisiyim, 2 yılı aşkın zamandır ZJ Sahibiyim.
Her fırsatta ZJ'mle Doğada, Geze-Gen'de olmaktan hoşlanıyorum.
Teşekkürler.
Hoş geldin arkadaşım
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Merhabalar
Ben Ankara'dan Melih GÜNDÜZ. 29 yaşımdayım. Yaklaşık 1 yıldır 1998 model 5.2 G.Cherokee sahibiyim. Çocukluktan gelen off-road merakı aracıma sahip olduktan sonra tavan yaptı.
Ankara ve çevresindeki gezilere, organizasyonlara katılmak için sabırsızlanıyorum.
Bunlarda bnm aracın gör sellerinden bir kaçı
Eklenti 385
Eklenti 386
Eklenti 387
Eklenti 388
HoÅŸ geldin Melih, keyifli forumlar....
[QUOTE=mlh.gndz;7095]Merhabalar
Ben Ankara'dan Melih GÜNDÜZ. 29 yaşımdayım. Yaklaşık 1 yıldır 1998 model 5.2 G.Cherokee sahibiyim. Çocukluktan gelen off-road merakı aracıma sahip olduktan sonra tavan yaptı.
Ankara ve çevresindeki gezilere, organizasyonlara katılmak için sabırsızlanıyorum.
Aramıza hoşgeldin Melih; güzel zaman geçirmen dileğiyle, keyifli forumlar:)
Bir de lütfen ZJ'li geze-genler konusuna girip 19. ZJ miz olarak aracını listeye ekle:)
Hepiniz hosgeldiniz arkadaÅŸlar. Keyifli sohbetler.
ZJ'li geze-genler
Sent from my iPhone using Tapatalk
melih hoşgeldin. 1 yıldır zj kullanıp da bizi şimdi keşfetmen aracınla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadığını gösterir ne mutlu sana:) ankarada sayımız artıyor yavaş yavaş organizasyonlara katılan olmak yerine organize eden kişi olursan daha iyi olur ...iyi eğlenceler size ankarada. gün gelir ortada boluda buluşuveririz bakımışsın.
Melih hoÅŸgeldin. DoÄŸru yerdesin.
Aşk olsun başkanım. Ben sorun mu yaşadım da sizi buldum. Ama sizi tanıdıktan sonra sorunlarım oldu. Arabamın çok yaktığını öğrenmek gibi :)
Şaka bir yana, Durmuş Abi önerdi, güzel insanların olduğunu söyledi. Lakin güzel değil harika insanlarla tanıştım.
Gerek yok ekleme :) Yakında sen de WJ'li olursun zaten :)