Bunu daha öncede duymuştuk :) :) :)
Yazdırılabilir Görünüm
Kiymayin Ergun abinin zj ye yaziktir
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Yahu tamam :) Gezice diyorum hem ben Ergun Abimi tanirim standart haliyle verir Jeepin hakkini...Vermicek olsa zaten Pandayla gelir o;)
Sira Geldi Kupanin Kutlamasina...Bu hafta yapacagimiz Kiyikoy Mini Tatilimizde kupa yemegi yapilacak...Bulent Ates gelirse yemek bir partiye bile donusebilir:)
Bugun rezervasyonu yaptiricam...İsteyen gelip gece donebilir 110 km bir yol.
Konaklama listesine gelecek olanlar adini ekler ise sevinirim...
1-Hakan & Ece
2-Ejder & Ailesi
3-Osman Metin & Ailesi
4-Serkan Duran
5-Oğuzhan ve td5'i
6-Bora Yakin & Ailesi
1-Hakan & Ece
2-Ejder & Ailesi
3-Osman Metin & Ailesi
4-Serkan Duran
5-Oğuzhan ve td5'i
6-Bora Yakin & Ailesi
7-Serdar & Meliz
Geze-gen listesi burada baskan nerede?
oooo katılımcı profiline bakılırsa ekip mükemmel gözüküyor. Ben yedek hava filitreleri almaya gidiyorum şu snorkelsizliğin gözü çıksın
Ben binekle geleceğim... Bana güvenipte kendinizi kaybetmeyin :d
Sonra karışmam haaaaa
Sevgili Hakan Bey, rezervasyonu yaparken mümkünse ben eski odamda kalmak istiyorum 2. kat koridorun en sonundaki soldaki oda. Hem jakuzi hemde 140 ekran UHD LCD olan ender odalardan biri.
1-Hakan & Ece
2-Ejder & Ailesi
3-Osman Metin & Ailesi
4-Serkan Duran
5-Oğuzhan ve td5'i
6-Bora Yakin & Ailesi
7-Serdar & Meliz
8-Ergun, Beatrix, Swen
Yeni ZJ' m yapılmadan asla...! Panda ile geliyorum !
1-Hakan & Ece
2-Ejder & Ailesi
3-Osman Metin & Ailesi
4-Serkan Duran
5-Oğuzhan ve td5'i
6-Bora Yakin & Ailesi
7-Serdar & Meliz
8-Ergun, Beatrix, Swen
9-Tarık / Ayşe / Batuhan
pisikletlerinizi de alın bari... :)
İsteyen bisikletle gezer isteyen arabayla ama Osman abi Oguzhan ve tarik abi olduktan sonra ben mutlaka kisa bir kesif yaparim sonra borada keske Jeep le gelseymisim falan der:)
Planlarda ufak bir değişiklik oldu, ben Gürcanın twingosuyla geliyorum, Tarık'ta binek araçla geliyor. Biz bu geziyi doğayla iç içe olma, çiçek böcek tanıma trekking yapma olarak planladık :D:D
keşke bende trekking yapabilseydim.:(
Hakanim biliyorum. Siz dostlarim hep yanimda oldunuz. Bu hafta da gecsin , keyfinizi kaciracak birsey olmasin.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ihtimal pazar sabahı size katılabilirim.
pazar günü için bir program varmı?
cumartesi pazar sağanak yağış veriyor hava durumu
Cumartesi kisa bir gezi yapariz.Sabah kahvaltidan once bisiklet turu yapmak isteyenler yapar.Kahvalti edilir derenin icinde arabami yikamayi planliyorum:) Sonrasindada cikariz.
Ufak çocuk ile gelen var mı?
'Binatlı çocuklar gibi şendik Kıyıköy'de'
Hava yağmurlu olmazsa, otelin önünde boş çimenlik alan var, salıncaklar var, galiba bir kaç tane de büyük ve küçükbaş hayvan var. Çocukların yaşlarını bilmiyorum ama en azından bol oksijen biraz da doğal hayat ortamı onlar için faydalı olur düşüncesindeyim.