abi başarılar...karaburun gezisini şampiyonluk kupası ile yaparız inşallah..
Yazdırılabilir Görünüm
Alooooooooo bensiz nereee gidiyonuz be yaa yazın benide arnavut + full ekstreme
Alooooo kapı herkese acık bekleriz ful+fulunle😊
anlaşılan şıtandart araç pek yok..makaaan..çiz bakalım rotayı...ama ben bu sefer copilim haberiniz olsun...
Gel bi seferde sen bana co-pilot ol bakalim :) Rota Karaburunda. ormanliya ordan karacakoye doner gibi gozukuyo :)
Herkes hazirlikli olsun Rehberin kim olacagi belli olmaz :):):)
ejder benim copilim.....
jimny denycez tabi tarik abinin isi yoksa :)
kabak çekirdeği ve fotoğraf makinam ile ordayım :) uzun zamandır site böle resim görmemiş olacak ona göre..
malum sebebten dolayı çok istediğim halde aranızda olamıyorum..., oysa benim kızın boyasını artık çizdirmeye nasılda kararlıydım... :( size iyi eğlenceler, kimbilir belki balık yemeğe gelebiliriz...., belki:(
İner ineeeerrrrr sıkıntı yok inmezse indiririzzz 😊😊👍👍
tolga ve ben de kare kasa ile gelicez :) plan çok değişti allah sonumuzu hayır etsin :)
GEZİ KATİLİMCİ ARAC LİSTESİNE GORE BELİRLENECEK DEMİSTİK VE BELİRLENDİ :)
PAZAR SABAHİ LİSTEDE ADİ BULUNAN ARKADASLAR VE ARACLARİ İLE SAAT 09:00 DA ORMALİ MEYDANDA BULUSACAGİZ VE ORDA BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK 3 DAHA OLACAK.
Gezinin kirici ve sert olma ihtimali cok yuksel bu sebeple ekstreme lastik ve kiyilabilecek kaportadaki araclarin katilmasini tavsiye ediyorum.Co-pilot acigimiz var listede adi olup arabasi ile gelmek istemeyenler co-pilot olabilir.
Hepimize hayirli olsun,Allah sonumuzu hayir etsin :)
GEZİ KATİLİMCİ ARAC LİSTESİNE GORE BELİRLENECEK DEMİSTİK VE BELİRLENDİ :)
PAZAR SABAHİ LİSTEDE ADİ BULUNAN ARKADASLAR VE ARACLARİ İLE SAAT 09:00 DA ORMALİ MEYDANDA BULUSACAGİZ VE ORDA BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK 3 DAHA OLACAK.
Gezinin kirici ve sert olma ihtimali cok yuksel bu sebeple ekstreme lastik ve kiyilabilecek kaportadaki araclarin katilmasini tavsiye ediyorum.Co-pilot acigimiz var listede adi olup arabasi ile gelmek istemeyenler co-pilot olabilir.
Hepimize hayirli ugurlu olsun,Allah sonunuzu hayir etsin :)
Hakan pazar sabah biryerde buluşup konvoy yasak olmazmı