Yazdırılabilir Görünüm
-
Hayırlı olsun birlikten her zaman kuvvet doğar :)
-
İnşaallah hayırlısı olur birlikten kuvvet doğarmış :))
-
Alıntı:
suursuz5.9 Nickli Üyeden Alıntı
Oooo kışın cümbüş var desenize
samsuna bekliyoruz tolga seni
-
Son bir kaç haftadır gelişen, ailemdeki sağlık problemlerinden dolayı aranızda aktif rol alamasam da izlemedeyim.... destekliyorum.
-
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
herkese her keseye gore proglamlar yapacagiz. bu sene sadece 10. ay bos muthis bir yaris programı var. oraya sıkıstırma yapabılırız. Ama seneye daha profosyenelce senelık program yapacagız kamp,gezi,kesıf,offroad,piknik,yarıs hatta benım dusuncem, tum yusufla munasebetı olmayan arkadaslara yarıs deneyımı yasatmak bu konuda cok ısrarlıyım. daha bır cok dusuncelerımız var tv cekımlerı,profosyonel egıtım ve kurslar su an bu kadarını paylasabılıyorum. Esas plan tabıkı texxoff olarak resmı kulup olup yarıs organıze etmek. bu konuda kararlıyız ve aktıf olarak tum arkadasların buna destek olacagına eminim. cok tehlıkelı bir yarıs ekibi olmasini istiyorum,aramizda cok iyi pilotlar var ama sadece bir kivilcima ihtiyac var. Bu isde benim kanaatim yaris isi bambaska bir zevk umarim herkes yasar.Tekrar hepimize hayirli olsun
Sadece iyi pilotlar yok copilotlarda var...
Hatta aramızda cok iyi mangal yelleyen bile buluruz.
objektif olalım :D
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
monster Nickli Üyeden Alıntı
herkese her keseye gore proglamlar yapacagiz. bu sene sadece 10. ay bos muthis bir yaris programı var. oraya sıkıstırma yapabılırız. Ama seneye daha profosyenelce senelık program yapacagız kamp,gezi,kesıf,offroad,piknik,yarıs hatta benım dusuncem, tum yusufla munasebetı olmayan arkadaslara yarıs deneyımı yasatmak bu konuda cok ısrarlıyım. daha bır cok dusuncelerımız var tv cekımlerı,profosyonel egıtım ve kurslar su an bu kadarını paylasabılıyorum. Esas plan tabıkı texxoff olarak resmı kulup olup yarıs organıze etmek. bu konuda kararlıyız ve aktıf olarak tum arkadasların buna destek olacagına eminim. cok tehlıkelı bir yarıs ekibi olmasini istiyorum,aramizda cok iyi pilotlar var ama sadece bir kivilcima ihtiyac var. Bu isde benim kanaatim yaris isi bambaska bir zevk umarim herkes yasar.Tekrar hepimize hayirli olsun
Sadece iyi pilotlar yok copilotlarda var...
Hatta aramızda cok iyi mangal yelleyen bile buluruz.
objektif olalım :D
-
Bence aramızda cok iyi copilotlar var.
Hatta biraz bakınırsak aramızda çok iyi mangal yelleyen bile buluruz.
Objektif olalım emirhan abi bey.
=)
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bence aramızda cok iyi copilotlar var.
Hatta biraz bakınırsak aramızda çok iyi mangal yelleyen bile buluruz.
Objektif olalım emirhan abi bey.
=)