Yazdırılabilir Görünüm
-
Hayırlı teskereler diliyorum.Havada board kullanırsın belki... :D
-
hayırlı teskereler....sabah 9 aksam 6 mesai yaparsın...
-
hayırlı tezkereler Burakcım,
emin ol baslamak bitirmenin yarısı , bi bakmıssın ki tezkereyi almıssın.
iyi bir askerlik geciririsin insallah,
hayırlısı ile git gel.
-
İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler arkadaşlar.
1 aylık öğrenciliğin ardından asteğmen olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Teknik Okulu Gaziemir/İZMİR'e atandım. 2 haftalık mehil izninin ardından birliğime katılacağım.
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
1 aylık öğrenciliğin ardından asteğmen olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Teknik Okulu Gaziemir/İZMİR'e atandım. 2 haftalık mehil izninin ardından birliğime katılacağım.
tam kebap diyorsun yani. hayırlı teskereler tekrar..nerede kalacaksın ev tutmazsın herhalde akşamları o bar senin bu disco benim gezersin
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
tam kebap diyorsun yani. hayırlı teskereler tekrar..nerede kalacaksın ev tutmazsın herhalde akşamları o bar senin bu disco benim gezersin
Valla ev bakıyorum. 1 sene misafirhanede geçmez başkanım. O bar senin bu disko benim gezersem hatun da üzerimde gezer :)
-
ev iyidir iyi :) izmire gidince kapımız olur..
-
hatun nereden bilecek foto çekme asker arkadaşlarınla hatunu buluşturma yeter. gece ararsa gece eğitimindeydik radar sonra falan dersin..ben mi öğreteyim sana şimdi :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
İzmir güzeldir.Şanslısın.
Askerliğin tadını çıkarırsın artık oralarda :)
Gaziemirde ev rahat bulursun.Ulaşımda sorun değil.Aracı götüreceksin yanında değilmi?
-
Alıntı:
Dragon Nickli Üyeden Alıntı
ev iyidir iyi :) izmire gidince kapımız olur..
Üstad geldiğinizde mutlaka beklerim. Orda da bir eviniz var unutmayın.
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
hatun nereden bilecek foto çekme asker arkadaşlarınla hatunu buluşturma yeter. gece ararsa gece eğitimindeydik radar sonra falan dersin..ben mi öğreteyim sana şimdi :)
Haha, bize terssss :)
Alıntı:
akiva Nickli Üyeden Alıntı
İzmir güzeldir.Şanslısın.
Askerliğin tadını çıkarırsın artık oralarda :)
Gaziemirde ev rahat bulursun.Ulaşımda sorun değil.Aracı götüreceksin yanında değilmi?
İnşallah. Aracı götürücem Attila Abi. Oralarda dolanırım. Haftasonları Bodrum, Çeşme, Kuşadası gezerim diye düşünüyorum.
-
Hayırlı teskereler sen evin adresini yaz ben ve 38 kişilik akraba grubumla seni ziyaret ederiz artıkın 😃
-
Mehmet abi musade ederse ben de katilirim:)
Tap tapa tapa tap... Tap tap
-
Gel gel 38 yerine 39 oluruz ne olacak
-
O zaman ben 1+1 değil de 36+3 bi ev tutayım :)
-
Havacı astek havalı olur...İzmir'e de yakışır... :) Hayırlı olsun.
-
Alıntı:
Explorer-En Nickli Üyeden Alıntı
Havacı astek havalı olur...İzmir'e de yakışır... :) Hayırlı olsun.
Eyvallah hocam. Çok teşekkürler.
-
Veda
İzmir de aracla ilgili bir ihtiyacin olursa haberim olsun. Benim ustayla hallederiz. 34 plaka gorup misafir tarifesi uygulamasinlar. Ozelden yazacagim numarayi.
-
Burak sen yine 1+1 ev tut kendine biz gelirsek sığışırız sıkıntı olmaz 😄😄😜😜
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
İzmir de aracla ilgili bir ihtiyacin olursa haberim olsun. Benim ustayla hallederiz. 34 plaka gorup misafir tarifesi uygulamasinlar. Ozelden yazacagim numarayi.
Çadırımız bol diyorsun Mehmet abi :)
Alıntı:
flash99 Nickli Üyeden Alıntı
Burak sen yine 1+1 ev tut kendine biz gelirsek sığışırız sıkıntı olmaz 😄😄😜😜
Valla ben de onu düşünüyordum hocam. Çok iyi oldu bu. Bekliyorum telefonu.