Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Ben de medicana karsisindayim :)
Harika o zaman :))
Sanırım ışıkların orda ki arada görünen siyah inci sizin ?
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Harika o zaman :))
Sanırım ışıkların orda ki arada görünen siyah inci sizin ?
siyah olduÄŸu doÄŸru da inci deÄŸil karabela :)
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
siyah olduÄŸu doÄŸru da inci deÄŸil karabela :)
:)) maalesef arada üzüyorlar.
Aracı yakalarsam dikilirim başına :p
-
Alıntı:
maviyedogru Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, ben Murat. İstanbuldayım ve wj ile yaşıyorum. Dahaa önceden enduro ve cross motorlara biniyordum 4 tekerlekte henüz yeniyim.
Murat Bey hoÅŸgeldiniz.
-
-
Yeni gelen arkadaÅŸlara hoÅŸgeldiniz diyorum doÄŸru yerdesiniz
-
hoş geldiniz jeffy ..kendinizi tanıtırmısınız...
-
Alıntı:
Jeffy Nickli Üyeden Alıntı
Herkeze selamlar :)
jeffy hoşgeldin...biraz kendinden bahsedermisin...neler yaparsın bizi nasıl buldun vs...iyi eğlenceler dilerim.
-
Herkese selamlar,72 Ankara doğumluyum..Ankara plakalı bir zj m var...yaklaşık 1,5 yıldır İstanbul/Maltepe li oldum..İstanbul a geldikten sonra ilk iş makinamı araziye uyumlu hale getirmek oldu...getirdim garajda yatıyor:)
Bu arada nick im kocaman harflerden oluşuyor, bunu nasıl büyük küçük harf e çeviririz bilemedim:)?
-
Alıntı:
WRANGLE Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar,72 Ankara doğumluyum..Ankara plakalı bir zj m var...yaklaşık 1,5 yıldır İstanbul/Maltepe li oldum..İstanbul a geldikten sonra ilk iş makinamı araziye uyumlu hale getirmek oldu...getirdim garajda yatıyor:)
Bu arada nick im kocaman harflerden oluşuyor, bunu nasıl büyük küçük harf e çeviririz bilemedim:)?
tarık hoşgeldin abi...harfleri hallederiz..nerelerdeydin...
-
Sağol Mert cim hoş bulduk ,hepimiz de olduğu gibi yoğun iş hayatı vs...1,5 sene oldu İstanbul ama vaktimin çoğu özellikle hafta içi ülkenin diğer şehirlerinde geçiyor:)...şu an Samsun dayım kısmetse 20:10 iStanbul a dönüş:)...
-
-
Hoşbulduk Salih Abi,29 Ekim de Kayışdağında karşılaşmıştık:)görüşmek üzere
-
Alıntı:
Hoşbulduk Salih Abi,29 Ekim de Kayışdağında karşılaşmıştık:)görüşmek üzere
Tarık, yakın plan avatar resmini bekliyoruz... :)
-
Ok...ilk gün yüklemeye çalıştım olmadı hata verdi. ..bir resim yukleycegim. .:)
-
Alıntı:
Tarık Bey hoşgeldiniz.
-
Merhaba ben recep ist/pendik
mesleğim end.elektronik bende 97 model zj kullanıcısıyım (daha çok yeni)
zj hakkında bilgi ararken geze-gen.com u buldum ve faydalandım. hepinize çok teşekkür ediyorum yazdıklarınızdan gerçekten faydalandım.
-
Hoş geldin recep kardeş bu arada forumdaki paylaşımların işinize yaramasına sevindim.
-
Recep hosgeldin. En cok habgi konusan faydalandin kronik problem mi ne var.zj de...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-