40.000 tl ye sıfır binek mi..13-14 yaş jeep mi....?
herkese selam...ben 2.el bir wj istiyorum kesinlikle...eşimle konuşurken bana dedi ki, o da aslında jeep istiyor ama...40.000 tl sıfır binek araç almak varken 13-14 yaş 2.el jeep e o para verilir mi...dedi...masrafı bitmez dedi....tabai kadın gözü ile söylüyor..:)..ama biz erkekler o V8 in sesini duymak için eski arabaya veririz....bir de insanın içine jeep sevdası düşünce sıfır felan umrunda olmuyor...
40.000 tl civarı para ile sıfır 1.6 motor binek araba mı alırsınız..?..yoksa 2.el WJ jeep mi..?..yorumlarınız mantığınız ne olur....cevabı çok iyi biliyorum ama yine de fikir almak istiyorum..:):..
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
mossin nagant Nickli Üyeden Alıntı
hocam gönlünden geçeni yap.dünyaya bir kere geliyorsun.
wj de beni korkutan kısım yakıt ve sorunları....
2.0 forester xt kullanıyorum. 3 -4 senedir bende. hiç sorunla karşılaşmadım. tek aracım. senede 30 bin km yapıyoruz rahat. kamplar geziler offroad gezileri falan filan....
kurt geldi değiştireyim diyorum aynı sorunsuzlukta ve aynı orandaki yakıtla veya biraz fazlasıyla farklı bir araç tecrübe edeyim diyorum :)
tufan hangi jipe bakarsam bakayım...wj gibi gelmiyor bana...range rover de sevmiyor değilim...onlar bambaşka bişey hele 2010 kasalar...bizi aşıyor malesef...onu bi kenara koyalım...WJ fiyat olarak model yılı olarak emsalleri içinde en yakışıklı en kaslı en karizmatik en güzel jeep....ben wj istiyorum inş...
Eklenti 753 buna hayır denir mi hiç..ama ah ah tamamen duygusall:)