Selamlar,
İzmir'de kaç geze-genciyiz merak ettim :) İstanbul ekibi kadar faal olmasa bile belki bizde bazı etkinlikler, buluşmalar ayarlayabiliriz?
Ben listeyi başlatmış olayım :)
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.
Yazdırılabilir Görünüm
Selamlar,
İzmir'de kaç geze-genciyiz merak ettim :) İstanbul ekibi kadar faal olmasa bile belki bizde bazı etkinlikler, buluşmalar ayarlayabiliriz?
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.
Selamlar,
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.GC2013 - 2000 wj 4.7
In vino veritas in Aqua sanitas
Askerlik görevim nedeni ile 11 aylığına buradayım. Birgün ayarlayıp buluşalım.
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.GC2013 - 2000 wj 4.7
3.Maverick - 2001 WJ 4.7
In vino veritas in Aqua sanitas[/QUOTE]
Ah guzel izmir ah :) Bulusacaginiz zaman burdan haber verin belki bahaneyle gelmek isteyen olur :)
Mekan problemimiz yok aslında, reklama girmeyeceğini bilsem detay vericem :)
sadece izmir tayfası veya katılmak isteyen tüm geze-gencileri ağırlayabileceğimiz, doğayla başbaşa, keyifli bir organizasyon geçirebileceğimiz bir yer var...
haftasonu olduğu müddetçe ben tarihte ok im...
Ejdeeeeeeeeeerrrr :) İzmire gidelim.
Valla gidelim çok özledim güzel memleketi...
E hadi yapin da bir program gelin.
1 ay oldu amaİstanbul'u cok ozledim. Biraz havasindan getirirsiniz.
Bu arada olacaksa bir etkinlik, ben tarihe gore nobetimi ayarlayacagim. Malum, 24 saat tutuyoruz.
o zaman bir listede izmir e gelecekler için yapmak lazım :)
bu arada nerede askersin Burak? var mı ihtiyaç duyduğun bişeyler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım izmir de yaşayan biri olarak
beklerin çok tehlikeli compact bir kadro geliyoruz :)
ama bizi denize dökmeyeceğinize söz vermeniz lazım ;)
29 ekimden sonra gidecektim ben zaten Komutanin yanina...soyle guzel bir pastirma yazi yakalayip İzmire geze-gen cikartmasi yapalim!
Raconu İzmir kessin, tarih versin:)
Sent from my iPhone using Tapatalk