Yazdırılabilir Görünüm
-
Merhaba
Herkese selam, adım Kemal. İstanbul Beylikdüzünde yaşarım, bir tekstil firmasında bilgi işlem sorumlusu olarak ekmeğimi kazanıyorum. Amatör telsizciyim ve vakit buldukça bisiklete binmeye çalışırım. Doğayı severim, sevenleri de severim.
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hoÅŸgeldin kemal iyi forumlar iyi eÄŸlenceler
-
-
HoÅŸ geldiniz iyi forumlar.
-
Teşekkür
-
oo kemal hoşgeldin bisiklet beylikdüzü süper...araç var mı ...bu akşam vaktin varsa bekleriz...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...bulusmas%C4%B1
-
-
Merhaba, araç otomobil var bitene ford fiesta, bu akşam katılamayacağım ama bir sonraki için elimden geldiği kadar gelmeye çalışırım. Bizde bölgemizdeki amatör telsizciler olarak (tamad - tüm telsiz amatörleri derneği) her salı buluşuyoruz, sizleride bekleriz.
-
Merhabalar hoş geldiniz. MEslektaşız bende bilgi işlem işi ile baya uğraştım. hoş geldiniz tekrardan
-
-
HoÅŸbulduk
-
HoÅŸgeldiniz
Sony Xperia Z5
-
Selamlar, Adım Ömer Can, Doğma büyüme Trabzonluyum,sonradan İstanbullu olduk:) Turizmciyim. Suzuki Yeni Kasa Grand Vitara,Jimny ve 2.5 V6 ile devam eden 4x4 maceramı ZJ ile taçlandırmak istiyorum.... geze-gen'e mesajım...hayat uzun ömür kısa keyfini çıkarmak lazım.
Herkese keyifli bir forum diliyorum
-
Alıntı:
caylak_61 Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar, Adım Ömer Can, Doğma büyüme Trabzonluyum,sonradan İstanbullu olduk:) Turizmciyim. Suzuki Yeni Kasa Grand Vitara,Jimny ve 2.5 V6 ile devam eden 4x4 maceramı ZJ ile taçlandırmak istiyorum.... geze-gen'e mesajım...hayat uzun ömür kısa keyfini çıkarmak lazım.
Hosgeldin omer..guzel ve dogru mesaj.. istanbulda ne taraftasin..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
Hosgeldin omer..guzel ve dogru mesaj.. istanbulda ne taraftasin..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ediyorum... Üsküdardayım
-
Alıntı:
caylak_61 Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Ömer aynı zaman'da Topriğimmmm )) Doğru formda ve doğru yerdesin ZJ candır...
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Ömer aynı zaman'da Topriğimmmm )) Doğru formda ve doğru yerdesin ZJ candır...
ohoo teşşekkür ederim toprik:) ZJ buldum bir tane 34AJA82 bordo araç çok diri duruyor hatta cenk nalbantoğlu zj bölümünde aracı tanıyanlardan yorum istedi belki görmüşssünüzdür.
-
hoÅŸgeldiniz iyi forumlar
-
Alıntı:
MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı
hoÅŸgeldiniz iyi forumlar
teşekkür ederim