PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşamba' ya veda



KoMoDoWaRaN
15.Ekim.2014, 23:29
Çok sevgili geze-gen ler
Öncelikle söylemeliyim ki bu yazıyı yazıp yazmamak konusunda yaklaşık 2 aydır kendimle mücadele halindeyim. Bu akşam bu yazıyı yazmam için artık çok önemli bir karar aldım…
149. su yapılan Çarşamba akşamlarının kurucusu bir kişi olarak; hayatıma değer katan, çok kıymetli dostlar edinmemi sağlayan, büyük bir bölümünde gülüp eğlendiğim, haftanın stresini atmam için sebebim olan Kayışdağı buluşmalarına artık katılmama kararı aldım…
Bu akşamları başlatığımız 149 hafta önce temel hedefimiz; o dönemki forum sitemizin Anadolu yakasında ikamet eden veya katılabilecek arkadaşların birbiriyle reel hayatta tanışmaları, günlük hayatında yaşadığı stresten ve sıkıntılardan bir nebze de olsa kurtulması, Off road ve doğayla ilgili bilgilerin KARŞILIKLI SAYGI ÇERÇEVESİNDE konuşulması, herkesin sosyal ve iş hayatından sıyrılıp herkesin maddi ve manevi durumu ne olusa olsun EŞİT olarak kabul edildiği bir ortam yaratılması, yeni dostlar, doğru insanlar tanımamız için bir fırsat olması, haftasonları yapılacak organizasyonların planlaması için toplantıların yapılabilmesi idi… Çok uzun bir süredir ciddi anlamda başarılı da olundu… Anadolu yakasında buluşuyoruz diye ben hiçbir zaman Avrupa yakasındaki arkadaşlarımı, dostlarımı Onlar diye nitelendirmedim… o şekilde görmedim… Kabul edilmelidirki Avrupa yakasındaki dostlarımız da bizden feyz alarak Perşembe buluşmalarını gerçekleştirmiş ve çok başarılı da olmuştur… hatta Çarşamba akşamlarından ayrılıp kendine grup kurup Salı günleri buluşmalar gerçekleştirenler de olmuştur… Aslına bakılırsa çarşambalar hepimize birçok şey katmıştır.
Ancak kendi şahsi kanaatim; uzun bir süredir Çarşamba akşamları yukarıda bahsettiğim bir nevi manifestolarından çok uzaklaşmış ve artık bana keyif vermez, her hafta bağırış-çağırış içerisinde tartışmaların olduğu,her fikir paylaşımında sözümün kesilmeye çalışıldığı, rahatlamak için gidip daha fazla stres yüklendiğim biryer olmuştur. Bunun haricinde çok kıymet verdiğim birlikte yola çıktığım kişiler tarafından artık çokta önemli olmadığımın hissettirilimesi. Kendim forum sitesi yöneticisi olduğum halde yönetimin lağv edilmesini istememden ötürü aldığım tepki bu kararı almamda etkili olmuştur..
Aldığım kararın geze-gen forum sitesi ve grubuyla hiçbir alakası yoktur. Kimseye birey olarak kırgınlığım, dargınlığım, düşmanlığım yoktur. Her türlü organizasyonda, etkinlikte elimden yine ne gelirse yapacağım. Çarşamba akşamları tanıdığım, çok sevdiğim, gerçekten çok kıymetli bir sürü insan var.. Hiçbirine kırgınlığım dargınlığım asla yok.. hatta burukluğum var. Ama bu kararı almak zorundaydım… Hepinizi çok seviyorum hoşçakalın

Kanuni
16.Ekim.2014, 11:17
aldığın bu karara saygı duymuyorum :) :) ...en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyorum...bahsettiğin sıkıntılar çözülmeyecek sıkıntılar değil...konuşarak halledebileceğimiz şeyler....yeter ki ÇÖZMEK isteyelim...

flash99
16.Ekim.2014, 17:33
Ben bu noktaya gelinen mevzuların detaylarını bilmiyorum ama. Bu grubun bora gibi birini kaybetme lüksü yok sevdiğimiz bir kardeşimiz tekrar aramızda görmek isterim umarım yine aramızda olursun, şunun şurasında 3-5 kişiyiz birbirimizin kıymetini bilelim.

Poseidon
16.Ekim.2014, 20:12
:( :( :( :(

Maverick
17.Ekim.2014, 13:57
Asla burnumu sokmak gibi bir durum olmaz, aranizda yeniyim, hicbir mevzuyu bilmiyorum. Ama Bora hocam'in eksikligi koyar.

Benim de yoneticisi oldugum, 8000 kisilik kartukusu kayak kulubumde biz de donem donem yonetici ekibi arasinda sorun yasiyoruz ama konusarak hallediyoruz bir sekilde. Sorun her ne ise ayni cozumun olacagini umit ediyorum.

Haddimi asmadigimi umuyorum ic islerinize karismak gibi bir niyetim asla olamaz, bizkm buradan kim boyle bir karar alsa, ayni yaziyi yazardim. Burada herkes ama herkes beni cok guzel karsiladi ve kabullendi.

Kasif
18.Ekim.2014, 00:12
Oyle bi ic isleri yok zaten Burakcim...İçide biziz dısıda...Bora kızdı biseylere konu uzamasin diye boyle bir karar almis insallah en yakin zamanda yine kayisdaginda goruruz onuda ;)

Maverick
18.Ekim.2014, 21:58
Oyle bi ic isleri yok zaten Burakcim...İçide biziz dısıda...Bora kızdı biseylere konu uzamasin diye boyle bir karar almis insallah en yakin zamanda yine kayisdaginda goruruz onuda ;)

Eyvallah Hakanım. Samimiyetin için teşekkürler.

KoMoDoWaRaN
19.Ekim.2014, 14:33
Çok kıymetli geze-gen dostlarım…
Paylaşmış olduğum yazıyla ilgili birçok arkadaş ve dostumdan telefonlar aldım.. Öncelikle herkese desteği ve anlayışı için teşekkür ederim. Konuştuğum arkadaşlarıma tek tek anlatmama rağmen şunu belirtme gereği duydum; benim Çarşamba akşamlarıyla ilgili aldığım karar kendi mantığım ve doğrularımla alakalıdır. Sadece beni bağlar. Bu kararımdan kimsenin etkilenmesini istemem. Kimseyle kişisel bir dargınlığım, küslüğüm vs. yoktur..
Çarşamba akşamları, geze-gen, in bekası bütünlüğü için önemlidir. Her üye kendi kararını kendisi verebilecek kapasitededir zaten.. Daha önce çarşambalara katılma fırsatı olmamış üyelerimiz olabilir. Onlardan ricam bu yazımdan lütfen etkilenmesinler. İmkanı olan arkadaşımız elinden geldiğince katılım göstersin.. Ben olmasam da Salih abi ve seda sizi tatlı sohbetleriyle karşılayacaktır.. Eminim çok keyif alacaksınızdır…
Ancak benim bundan sonra bu organizasyona katılmam söz konusu değildir…
Hepinize saygılarımı sunuyorum